Uit onderzoek van professor Anders Ericsson is gebleken dat je zo’n 10000 trainingsuren nodig hebt om de top te bereiken. Belangrijk daarbij zijn goede faciliteiten, gericht trainen en goede coaching. Dit alles proberen wij spelers en speelsters van 7 t/m 15 jaar te geven bij de voetbalschool door een extra trainingsmoment aan te bieden met gerichte training op hoofdzakelijk techniek en coördinatie. Van 7 t/m 15 jaar is de leeftijdsfase waarin kinderen zich motorisch het best kunnen ontwikkelen en dus perfect om deze vaardigheden aan te leren. Techniek en coördinatie vormen voor ons de basisvoorwaarden om, nu en later, het mooie voetbalspel te kunnen spelen. Wij proberen dan ook iedere speler/speelster op zijn/haar eigen niveau te laten ontwikkelen en zijn/haar eigen top te laten bereiken. Naast de ontwikkeling vinden wij plezier minstens zo belangrijk. Plezier en ontwikkeling gaan dan ook vaak hand in hand samen. Tijdens de trainingen zal er in kleine groepen gewerkt worden om elk individu de aandacht te kunnen geven wat het verdient.

Ook in het seizoen 2021-2022 willen we onze voetbalschool weer een impuls geven door nieuw materiaal in te gaan zetten tijdens de trainingen om de ontwikkeling van de spelers te bevorderen.

De trainingen zijn verdeeld over 2 periodes van elk 12 trainingen gedurende het seizoen. De eerste periode is van 15-09-2021 t/m 01-12-2021. 

De trainingen zijn op woensdagmiddag voor de jeugd van O8 t/m O15 van 17:00-18:00 uur.

De kosten voor een periode van 12 trainingen zijn €84 p.p.

Mocht je samen met 3 andere spelers van jouw vereniging deelnemen, dan hanteren we daarvoor een verenigingskorting. De bijdrage is dan €63 p.p. Het gebruik van de verenigingskorting is aan te geven bij het inschrijfformulier.

LET OP!

Voor de leden van Grol worden de trainingen vergoed. Zij kunnen dus kosteloos deelnemen aan de voetbalschool. Wel geldt er voor de leden van Grol een ‘aanwezigheidsplicht’. Dit houdt in dat zij alle trainingen aanwezig worden verwacht, maar gedurende de periode 3 trainingen mogen ‘snipperen’. Afmelden wordt dan wel op prijs gesteld, zie hiervoor afmelden.

De inschrijving voor de eerste periode is vanaf nu geopend!

Iedereen dient zich in te schrijven via het inschrijfformulier op de website, dus ook leden van Grol. Inschrijven voor de eerste periode is mogelijk t/m uiterlijk zaterdag 11-09-2021. Wees er snel bij!