Voetbalschool

  • Wanneer?

    Woensdagmiddag
  • Wie?

    Iedereen t/m 15 jaar
  • Waar?

    S.V. Grol

Altijd het hoogste resultaat

Uit onderzoek van professor Anders Ericsson is gebleken dat je zo’n 10000 trainingsuren nodig hebt om de top te bereiken. Belangrijk daarbij zijn goede faciliteiten, gericht trainen en goede coaching. Dit alles proberen wij spelers en speelsters van 7 t/m 15 jaar te geven bij de voetbalschool door een extra trainingsmoment aan te bieden met gerichte training op hoofdzakelijk techniek en coördinatie. Van 7 t/m 15 jaar is de leeftijdsfase waarin kinderen zich motorisch het best kunnen ontwikkelen en dus perfect om deze vaardigheden aan te leren. Techniek en coördinatie vormen voor ons de basisvoorwaarden om, nu en later, het mooie voetbalspel te kunnen spelen. Wij proberen dan ook iedere speler/speelster op zijn/haar eigen niveau te laten ontwikkelen en zijn/haar eigen top te laten bereiken. Naast de ontwikkeling vinden wij plezier minstens zo belangrijk. Plezier en ontwikkeling gaan dan ook vaak hand in hand samen. Tijdens de trainingen zal er in kleine groepen gewerkt worden om elk individu de aandacht te kunnen geven wat het verdient.

Ook in het seizoen 2023-2024 willen we onze voetbalschool weer een impuls geven. Er zullen meer trainingsblokken komen, maar deze zal bestaan uit een minder aantal trainingen. Afgelopen seizoenen hadden we 2 periodes van elk 12 trainingen, verdeeld over een heel seizoen. Je gaf je toen dus op voor 12 trainingen, oftewel 3 maanden lang.

In het seizoen 2023-2024 hebben wij voor de winterstop 2 periodes van elk 4 trainingen, namelijk van 04-10-2023 t/m 25-10-2023 en van 08-11-2023 t/m 29-11-2023. Voor beide periodes moet je je afzonderlijk opgeven. 

Inschrijven voor de tweede periode (8-11-2023 t/m 29-11-2023, 4 trainingen in de maand november) is mogelijk t/m zaterdag 4 november. 

De trainingen zijn op woensdagmiddag voor de jeugd van O8 t/m O15 van 17:00-18:00 uur.

Kosten

Voor de leden van Grol worden de trainingen vergoed. Zij kunnen dus kosteloos deelnemen aan de voetbalschool. Wel geldt er voor de leden van Grol een ‘aanwezigheidsplicht’. Dit houdt in dat zij alle trainingen aanwezig worden verwacht, tenzij er een gegronde reden is voor de afwezigheid. Afmelden wordt dan wel op prijs gesteld.

De kosten voor overige spelers voor een periode van 4 trainingen zijn €28 p.p. Mocht je samen met 3 andere spelers van jouw vereniging deelnemen, dan hanteren we daarvoor een verenigingskorting. De bijdrage is dan €24 p.p. Het gebruik van de verenigingskorting is aan te geven bij het inschrijfformulier.

Afmelden

Uiteraard hopen wij dat afmelden niet nodig is en iedereen met plezier naar alle trainingen komt. Mocht je toch een keer verhinderd zijn, dan wordt tijdig afmelden zeer op prijs gesteld. Dit kan door een mail te sturen naar afmelden@voetbalopa.nl met daarin in ieder geval de naam en datum van de afwezigheid.

Rondje langs de velden

Sponsoren en partners