Visie & Doel

  • Ontwikkeling

    Motorisch, sociaal en cognitief
  • Plezier

    Zonder plezier geen ontwikelling
  • Aandacht

    Bij ons ben je geen nummertje

Waar staat Voetbal O.P.A. voor?

Het doel van Voetbal O.P.A. is het verbeteren van motorische, sociale en/of cognitieve vaardigheden (bij voornamelijk kinderen) door het aanbieden en verzorgen van diverse voetbal gerelateerde activiteiten.

Bij alle activiteiten nemen wij 3 kernpunten in ogenschouw, namelijk:

Ontwikkeling
Elke deelnemer moet zich kunnen verbeteren op zijn of haar niveau op verschillende vaardigheden. We onderscheiden daarbij 3 vaardigheden, namelijk motorisch, sociaal en cognitief. Bij het verbeteren van de motorische vaardigheid hebben wij het over de verbetering van een beweeg- of voetbalvaardigheid. Bij de sociale vaardigheid valt te denken aan bijvoorbeeld het samenspelen met anderen of het leren om gaan met winst of verlies. Als het om kennis uitbreiding gaat dan spreken wij van een cognitieve verbetering van de deelnemer.

Plezier
Het scheppen van een positief leerklimaat vinden wij erg belangrijk, een dolletje op zijn tijd hoort daar zeker bij! Immers, zonder plezier is er ook geen ontwikkeling. Plezier bij elke deelnemer zorgt voor plezier en een tevreden gevoel bij ons.

Aandacht
Bij Voetbal O.P.A. ben je geen nummertje, 1 van de zoveel spelers, ‘die jongen met het rode shirt aan’ of simpelweg klant. Nee, wij zien elke deelnemer als persoon staan en willen elke deelnemer de aandacht geven die hij of zij verdient. De persoonlijke band vinden wij net zo belangrijk, omdat wij van mening zijn dat we er dan samen nog beter van worden en meer plezier aan beleven.

Sponsoren en partners