Afgelopen woensdag hebben wij de twaalfde, tevens laatste, training van de voetbalschool (voor de winterstop) gehad. Hiermee is dus een einde gekomen aan de eerste periode voetbalschool dit seizoen. Wij hebben als trainersstaf erg prettig kunnen werken en genoten van de ontwikkeling en het plezier bij de spelers en speelsters. De twaalf trainingen vlogen voorbij.

Voor nu houden wij met de voetbalschool 3 maanden winterstop. In de periode maart, april en mei zullen wederom 12 trainingen van de voetbalschool plaatsvinden. LET OP!! Hiervoor dient iedereen zich tegen die tijd opnieuw aan te melden via www.voetbalopa.nl. Meer info daarover volgt t.z.t..

Wij kunnen in ieder geval alvast mededelen dat niet alleen onze deelnemers in ontwikkeling zijn, maar wij als stichting ook! Zoals de meesten wellicht al hebben kunnen zien, is de hele trainersstaf nu voorzien van kleding en hebben wij in de herfstvakantie voor het eerst voetbaldagen georganiseerd. Daarnaast willen wij nu vooral ook investeren in de kwaliteit op het veld en de spelers/speelsters nog meer inhoudelijk bieden. De eerste stap die wij daarvoor hebben gezet is dat wij vanuit de stichting een eigen videocamera met systeem hebben aangeschaft! Hiermee kunnen wij naast onze aanwijzingen ook beeldmateriaal ter ondersteuning leveren, immers visualisatie leert het snelst. Naast dat het erg leerzaam is, denken wij dat het ook erg leuk is om jezelf terug te zien en jouw skills te kunnen delen met je familie en vrienden. De camera zullen wij met name inzetten bij individuele/specifieke trainingen en kinderfeestjes, maar zal na de winterstop ook wel eens ingezet worden bij de voetbalschool.

Tot slot zijn wij bezig om ‘boardings’ aan te schaffen. Je kan dit zien als een klein verplaatsbaar muurtje waarmee jezelf je eigen passing en aannames kan trainen. Net zoals vroeger tegen het muurtje op school, thuis of het speelplein. Hiervoor zoeken wij nog sponsoren die ons daarbij kunnen helpen om dit mogelijk te maken. Mocht je je geroepen voelen, iemand weten of samen in overleg eens willen kijken wat er mogelijk is dan horen wij dat graag.

De voetbalschool heeft dan wel winterstop, maar voor kinder-/voetbalfeestjes, clinics en specifieke/individuele training zijn wij nog steeds beschikbaar. Kijk voor meer informatie, en om op de hoogte te blijven, op onze website. 

Voor nu bedankt voor de eerste periode voetbalschool en alvast fijne feestdagen gewenst. Tot snel!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *