Aan alle deelnemers van de voetbalschool.
Allereerst hoop ik dat iedereen, en zijn/haar omgeving, in goede gezondheid leeft!
Door alle coronamaatregelen hebben wij er een tijdje uitgelegen. Vorige week dinsdag werden er een aantal maatregelen versoepeld, waaronder het sporten van de jeugd bij een sportvereniging. Dit biedt voor ons gelukkig ook weer mogelijkheden om de voetbalschool te hervatten! Echter zitten er nog steeds een hoop haken en ogen aan.. Met alle corona protocollen (denk bijv. aan onze 13- of 14-jarigen bij de voetbalschool), maar ook voor ons als stichting contractueel. Hierover ben ik al een tijdje in gesprek met SV Grol. Ik heb een voorstel ingediend en wacht nog op goedkeuring daarvan. Zodra ik de goedkeuring heb, zal ik jullie allen informeren hoe we het gaan aanvliegen en er hopelijk nog een mooie periode van gaan maken.
Mijn intentie is in ieder geval om woensdag 6 mei (volgende week) de trainingen weer te gaan hervatten. Hierbij hoop ik dat we t/m woensdag 15 juli door kunnen trainen. Woensdag 15 juli is de laatste woensdag voor de zomervakantie. Van 6 mei t/m 15 juli zijn 11 woensdagen, daarmee komt ons totaal precies op de volledige 12 trainingen uit.
Morgen, 29 april, is er dus nog GEEN training van de voetbalschool!!!
Ik hoop jullie vrijdag, en anders uiterlijk dit weekend, te informeren over het definitieve vervolg van de voetbalschool en hoe wij alle maatregelen in de praktijk vorm gaan geven.
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik ze graag.
Met vriendelijke groet,
Max de Vries
Voetbal O.P.A.
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *