Beste deelnemers aan de voetbalschool,

Afgelopen vrijdag was er weer een persconferentie waarin nieuwe maatregelen zijn aangekondigd om het coronavirus te bestrijden. Eén van die maatregelen is dat alle sportaccommodaties van 17:00-05:00 uur gesloten moeten zijn. Dit raakt helaas ook onze laatste training van de voetbalschool.. Na overleg met het voetbalbestuur van Grol hebben we besloten dat de laatste training van de eerste periode komt te vervallen, wanneer deze maatregel niet wordt aangepast.

Aanstaande dinsdag heeft de KNVB nog wel een overleg met het kabinet om te kijken of het toch mogelijk is om na 17:00 uur nog te kunnen sporten op een sportaccommodatie. Wij hopen uiteraard dat dit overleg het gewenste resultaat oplevert en we woensdag alsnog de eerste periode gezamenlijk kunnen afsluiten met een mooie training.

Zo niet, dan hebben wij de laatste training van de voetbalschool voor deze periode gehad. Via deze weg wil ik iedereen dan ook (alvast) bedanken voor de deelname en hopelijk zien we elkaar weer bij de volgende periode voetbalschool in maart. Inschrijven/Berichtgeving volgt t.z.t.

Zonder tegenbericht gaat de training van woensdag, de laatste training, dus NIET door!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *