Beste deelnemers,

De kogel is eindelijk door de kerk!
Aanstaande woensdag, 6 mei, zullen we de trainingen van de voetbalschool gaan hervatten. Wij zullen alle overige 11 trainingen van deze periode gaan inhalen. Dat betekent elke woensdag van 6 mei t/m woensdag 15 juli (laatste woensdag voor de zomervakantie) een training. Nog 11 weken voetbalplezier!:)

Dit alles zal wel gaan onder de richtlijnen van het RIVM icm de regels welke SV Grol hanteert op het sportpark.

Hieronder kort een aantal regels/afspraken omtrent de trainingen van de voetbalschool hoe wij dit zullen gaan toepassen of waar je zelf hierbij aan moet denken.

– Iedereen is 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig op de tribune in het middelste vak onderaan, in ieder geval voor de training van 6 mei. Daar zal Max kort instructie geven over de training(en). Wellicht dat we de trainingen daarna niet meer op de tribune zullen verzamelen om zo min mogelijk kinderen dichtbij elkaar te hebben.
– Ouders/Publiek zijn helaas voorlopig niet welkom op het sportpark, dus ook niet om de training te komen kijken of het kind te komen brengen/halen. Eén van de trainers zal voor bij de ingang staan om de spelers op te vangen.
– We hebben geen kleedkamer. Dus je kan niet douchen en omkleden, maar ook je spullen niet neerzetten in de kleedkamer.
– Neem zelf een eigen tasje mee waar je je fietssleutel en evt waardevolle spullen in kan bewaren.
– De 1,5m afstand telt voor de kinderen t/m 12 jaar niet, maar wel voor ouder dan 12 jaar. Houdt daarom altijd 1,5m afstand tot je trainer. Bij calamiteiten of gezondheidssituaties waarbij ingrijpen noodzakelijk is, zal de trainer/Max daar altijd naar handelen ook wanneer hiermee de 1,5m afstand niet gehandhaafd kan worden.
– Wanneer we met hesjes werken dan mogen de hesjes niet worden over gegeven. Dus heb jij een hesje aan gehad dan is die alleen voor jou, totdat deze weer gewassen is.
– BIDON. Neem je eigen bidon mee met jouw naam erop. Zorg dat je deze bidon thuis al gevuld hebt met water.
– Ga thuis naar de WC. Alle gebouwen bij Grol zijn in principe op slot.

Voor de kinderen vanaf 13 jaar bij het tweede uur:
– Jullie zijn uiteraard van harte welkom bij de training. Echter, zullen jullie voor, tijdens en na de training wel aan de 1,5m afstand moeten houden.
– Wij maken speciaal voor jullie een groep met daarin alleen kinderen van 13 jaar of ouder. Het is helaas niet toegestaan om dit te mixen, dat gaan we dan ook niet doen.
– Denk ook aan de 1,5m afstand bij het plaatsnemen vooraf op de tribune.
– Houd dus ook rekening met de 1,5m afstand tijdens het fietsen. (Samen fietsen in een groep is misschien niet zo handig, je mag ook niet met 3 mensen de straat op uit verschillend gezin)
– Hopende op jullie begrip hiervoor.

Wij zijn erg blij dat we weer mogen trainen op het veld! Laten we met zijn allen dan ook zo goed mogelijk alle regels naleven, zodat we dit nog lang mogen/kunnen doen!

Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn dan verneem ik ze graag.

Tot woensdag!

Met vriendelijke groet,

Max de Vries
Voetbal O.P.A.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *