Sinds begin oktober zijn wij ook actief in Beltrum. Hier geven wij een uur in de week training aan de JO12 van Vios Beltrum.

Na een warm welkom, prettige gesprekken en een rondleiding op de club konden we goed van start. In het begin was het even wennen voor het team aan de iets andere aanpak en oefenstof, maar na een paar weken was de structuur duidelijk. Het is dan ook erg mooi om te zien (en horen) hoe de spelers en speelsters zich binnen anderhalve maand ontwikkelen en plezier beleven aan de trainingen. Als ze dit zo doorzetten, dan belooft dat nog veel goeds!

Naast de trainingen zal Max ook als gastspreker aantreden op de vrijwilligersmiddag bij Vios Beltrum op zaterdag 24 november om zijn verhaal en ervaringen te delen. https://www.viosbeltrum.nl/over-vios/nieuws/max-de-vries-gastspreker-vrijwilligersmiddag-24-november.aspx

We zijn erg gevleid dat we dit allemaal mogen doen voor zo’n mooie hechte club, waar voetbal een belangrijk onderdeel is van de gemeenschap. Wij kijken dan ook positief uit naar de verdere samenwerking met Vios Beltrum.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *