In de herfst- en meivakantie organiseren wij voetbaldagen bij SV Grol. Dit houdt in 3 dagen voetbalplezier in je vakantie van 10:00-16:00 uur. In de ochtend zal er in circuitvorm getraind worden. Tussen de middag gaan we samen lunchen. De lunch zal door ons verzorgd worden. Na de lunch zullen we in de middag verschillende spellen en partijen spelen.

In de meivakantie vinden de voetbaldagen plaats op 3, 4 en 6 mei 2021 (maandag, dinsdag en donderdag). Je kan je inschrijven voor alle 3 de dagen, maar ook voor 2 dagen of een enkele dag. Inschrijven voor de voetbaldagen in de meivakantie kan uiterlijk t/m 28 april 2021 via het inschrijfformulier.

LET OP!

Gezien de huidige maatregelen/protocollen hebben wij helaas, na overleg met de gemeente Oost Gelre, moeten besluiten dat het deze editie alleen voor leden van SV Grol mogelijk is om deel te nemen. Voor kinderen vanaf 13 jaar geldt er een beperkte beschikbaarheid. Wij kunnen maximaal 22 kinderen van 13 jaar en ouder verwelkomen op een dag. Wanneer dit aantal is bereikt zullen we dit zsm op onze website en via onze kanalen communiceren. Hopende op uw begrip hiervoor. Zoals iedereen hopen wij dat we weer z.s.m. terug kunnen naar het oude ‘normaal’ zonder beperkingen.

Wij zullen tijdens onze voetbaldagen rekening houden met alle Covid-19 maatregelen die op dat moment van toepassing zijn voor onze doelgroep. Hopende op uw medewerking en steun. Samen zijn we verantwoordelijk voor de gezondheid van jezelf en een ander!

Inschrijfgeld is als volgt verdeeld:
1 dag = €25
2 dagen = €45
3 dagen = €60