In de herfst- en meivakantie organiseren wij voetbaldagen bij SV Grol. Dit houdt in 3 dagen voetbalplezier in je vakantie van 10:00-16:00 uur. In de ochtend zal er in circuitvorm getraind worden. Tussen de middag gaan we samen lunchen. De lunch zal door ons verzorgd worden. Na de lunch zullen we in de middag verschillende spellen en partijen spelen.

In de herfstvakantie vinden de voetbaldagen plaats op 19, 20 en 22 oktober 2020 (maandag, dinsdag en donderdag). Je kan je inschrijven voor alle 3 de dagen, maar ook voor 2 dagen of een enkele dag. Inschrijven voor de voetbaldagen in de herfstvakantie kan uiterlijk t/m 16 oktober 2020 via het inschrijfformulier.

LET OP!

Voor kinderen vanaf 13 jaar geldt er een beperkte beschikbaarheid. Wij kunnen gezien alle Covid-19 maatregelen maximaal 22 kinderen van 13 jaar en ouder verwelkomen op een dag. Wanneer dit aantal is bereikt zullen we dit zsm op onze website en via onze kanalen communiceren.

Wij zullen tijdens onze voetbaldagen rekening houden met alle Covid-19 maatregelen die op dat moment van toepassing zijn voor onze doelgroep. Hopende op uw medewerking en steun. Samen zijn we verantwoordelijk voor de gezondheid van jezelf en een ander!

Inschrijfgeld is als volgt verdeeld:
1 dag = €25
2 dagen = €40
3 dagen = €50