Voetbal is een teamsport. Een trainer zal dan ook zijn trainingen zo proberen in te richten dat hij het team daarmee beter maakt. Soms geeft hij een oefening wat meer iets is voor de aanvallers, soms voor de middenvelders of soms voor de verdedigers. Natuurlijk zal je daar ook wat van leren en beter worden, maar elke speler is uniek. Sterker nog, zelfs tussen spelers uit dezelfde linie zal er verschil in types en kwaliteit zijn. Om nog meer uit je trainingen te halen biedt Voetbal O.P.A. individuele en/of specifieke trainingen aan die helemaal afgestemd zijn op jou!

 

Wij bieden hier 3 verschillende trajecten voor aan, namelijk een cyclus van 4, 8 of 12 trainingen.

 

Om te bepalen wat het beste voor jou is of waar jij graag (nog) beter in wil worden, zal er voorafgaande aan de trainingscyclus een intakegesprek plaats vinden met Max. Hierbij mag je uiteraard je ouders, trainer en/of iemand anders die jou begeleidt meenemen, zodat we samen tot het beste voor jou komen en het maximale uit de trainingen kunnen halen.

 

Bij een cyclus van 4 trainingen zal na afloop van de vierde training houden we een korte eindevaluatie met je waarbij wij jouw doel zullen evalueren en je tips zullen geven voor de toekomst. Ook staan wij dan open voor jouw mening en feedback op de trainingen.

Voor een cyclus van 8 of 12 trainingen ziet het traject er hetzelfde uit, met als verschil dat er bij een cyclus van 8 trainingen na 4 trainingen geen eindevaluatie maar een tussenevaluatie zal plaatsvinden. Bij een cyclus van 12 trainingen zullen er dus 2 tussenevaluaties plaatsvinden. Bij deze tussenevaluaties is het ook mogelijk om een nieuw/ander doel te kiezen waar je in het vervolg graag op wil trainen.

 

Natuurlijk hadden we graag willen zeggen dat we jou binnen 1 training een betere speler of speelster maken, maar wij kiezen voor het eerlijke verhaal. Daarom kiezen wij voor een serie van 4 trainingen, omdat onze ervaring leert dat er bij 1 training niet of nauwelijks verbetering zal plaatsvinden. Na 2 trainingen zal er iets van ontwikkeling zichtbaar zijn, maar dit is op toeval gebaseerd. Na 3 of 4 trainingen kunnen we pas spreken van structurele verbetering t.o.v. het instapniveau.

 

De trainingen zullen plaatsvinden bij SV Grol op vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur en op zondag van 10:00-11:00 uur. De duur van een training is 60 minuten.

 

De kosten zijn als volgt:

€34 voor een cyclus van 4 trainingen

€64 voor een cyclus van 8 trainingen

€90 voor een cyclus van 12 trainingen

 

Wil jij graag een nog betere voetballer of voetbalster worden, schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier.